Productfotografie door ReIndustries
Home » Producten » Productfotografie

Productfotografie

Een goede presentatie van datgene dat u verkoopt maakt het verschil. Vooral op websites waarop u uw producten aanbiedt is het net dat verschil tussen kopen en wegklikken. Mensen kunnen in een korte tijd op internet veel van uw concurrenten bekijken en ze hebben dan de luxe om zich te laten leiden door een professionele uitstraling. Laat uw website juist die uitstraling krijgen door professionele productfoto's te tonen zodat u een rustige, consistente maar vooral professionele gebruikservaring geeft.


Conversies

Professionele kwalitatieve productfoto's kunnen een grote bijdrage leveren aan uw conversies. Wanneer een bezoeker amateuristische foto's bij u treft zal er grotere kans zijn dat deze zijn of haar heil zoekt bij uw concurrent. Met professionele kwalitatieve foto's zult u echter uw klanten bij u houden. Wanneer uw klanten zoeken op Google zullen ook uw foto's eruit springen. Uniforme professionele productfoto's kunnen ook een goede toevoeging zijn voor uw website design zodat uw website als één geheel aanvoelt, waar uw concurrent door verschillende achtergronden, hoeken en kleurinstellingen rommeliger zal aanvoelen. Een professionele uitstraling die tot in de puntjes verzorgd is zorgt voor een beter conversiepercentage en zo dus ook voor een betere omzet.

Goede productfotografie verdient zich snel terug.Soorten Productfoto's

Wij bieden u een aantal verschillende soort stijlen aan om uw producten te kunnen fotograferen. U kunt kiezen uit een witte of een zwarte achtergrond, uit een houten achtergrond. U kunt tevens kiezen voor foto's met extra ornamenten bij uw product. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld op bestek en een schaaltje saus bij uw etenswaren. Hieronder kunt u binnenkort een aantal voorbeelden vinden van ons aanbod.Foto's laten maken door ReIndustries

Wij bieden productfoto's aan voor €9,- per stuk bij een minimale afname van 10 foto's. U kunt kiezen uit 1 van de bovenstaande soorten productfoto's en u geeft aan in welke vorm u de foto's wilt ontvangen. Om de productfoto's te kunnen maken stuurt u ons uw producten op die gefotografeerd dienen te worden. Wij maken eerst een test foto en nadat u deze correct vindt maken wij de afgesproken productfoto's. Wij sturen u daarna het resultaat op en zodra u deze correct hebt bevonden sturen wij uw producten terug.