MKB Oplossingen
Home » Producten » MKB Oplossingen

MKB Oplossingen

Veel kleine problemen vergen soms maar weinig werk om op te lossen maar geven een flinke verbetering aan het werkproces en uw beschikbare tijd. ReIndustries heeft jarenlange ervaring met het automatiseren en efficiƫnter maken van kleine en grote processen.


MKB en dure oplossingen

Het MKB is vaak wat terughoudend als het gaat om oplossingen op ICT gebied omdat deze vaak duur zijn. Wij zijn ons er van bewust dat de gemiddelde MKB-er, en dan vooral de ZZP-ers, geen honderden tot duizenden euro's te besteden hebben voor kleine ergernissen. Echter kunnen deze kleine ergenissen, als ze eenmaal zijn opgelost, veel tijd besparen. Deze tijd kan door ondernemers dan weer gestoken worden in meer declarabele uren. Wij kunnen hierbij helpen zonder u op al te hoge kosten te jagen.Implementatie of advies

Wij kunnen een oplossing bieden bestaande uit advies, ontwikkeling en/of implementatie. Doordat MKB-ers vaak handig genoeg zijn kan in veel gevallen advies voldoende zijn en kan er een oplossing worden geboden tegen lage kosten. Is er toch meer kennis nodig of is er de wens dat wij ook alles ontwikkelen en implementeren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een app hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn. Soms is het aanpassen van software, het toevoegen van kleine applicaties voor Windows, nieuwe hardware introduceren, web tools of andere computer technische implementatie het middel om het proces te verbeteren. Schroom niet om contact op te nemen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan zullen kijken of en hoe we u van dienst kunnen zijn.